o

Fremhævet

På denne side kan du læse om koretom dirigenten, hvordan du kontakter koret og måske søger optagelse, vores kommende koncerter og andre koraktiviteter i kalenderen og hvordan vi ser ud og agerer i gallerierne.

Vi er et stort kor, men fremtidens kor søger stærke stemmer – gerne yngre.

For korets medlemmer er der information om korets nyere historie, korets vedtægter og referater fra generalforsamlinger, en medlemliste og meddelelser til koret. Meddelelser til koret beretter om aflysninger og ændringer. Husk log ind.

NYT: GLADSAXE KAMMERKOR opfører PUCCINI i Mørkhøj Skoles Aula

Katrine Skov, formand for KFIU og medlem af byrådet i Gladsaxe, åbner søndag 15. april kl. 16:00 i Mørkhøj skoles aula en serie på tre koncerter med to romantiske storværker: Schuberts 8. symfoni – den ufuldendte – og Puccinis opera-agtige Messa di Gloria. Dirigenten Klaus Munk-Nielsen står i spidsen for 50 musikere fra Nordsjællands Sinfonia, 100 sangere fra GLADSAXE KAMMERKOR, Helsingør Kammerkor og Hørsholm-koret og solisterne Bo Kristian Jensen (tenor) og Hans Lawaetz (baryton). Koncerten gentages i Trommen, Hørsholm onsdag 18. april kl 19:30 og på Espergærde Gymnasium søndag 22. april kl. 16:00.

Koncerterne har fået støtte fra Toyota Fonden, Nordea Fonden, Oticon Fonden samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Entreen er på 120 kr. og 60 kr. for unge under 16 og studerende (kun kontanter og MobilePay).