o

Fremhævet

På denne side kan du læse om koretom dirigenten, hvordan du kontakter koret og måske søger optagelse, vores kommende koncerter og andre koraktiviteter i kalenderen og hvordan vi ser ud og agerer i gallerierne.

Vi er et stort kor, men fremtidens kor søger stærke stemmer – gerne yngre.

For korets medlemmer er der information om korets nyere historie, korets vedtægter og referater fra generalforsamlinger, en medlemliste og meddelelser til koret. Meddelelser til koret beretter om aflysninger og ændringer. Husk log ind.

Nyt: Korrejse til Hull/York   I perioden 14-18 september 2018 rejser koret til England. Vi skal give koncerter i St. Olave’s kirke i York og i Hull Minster, besøge vikingebyen York, bo og vandre i Hull og besøge spændende steder på egnen, måske give en minikoncert her og der!